День Захисника України

На сьогодні військово-патріотичне виховання молоді набуває великого значення. Гра «Сокіл»(«Джура») як раз спрямована на таке виховання дітей та молоді. Наша школа піклується про майбутнє своєї країни, тому, звичайно ж, взяла участь у цій грі.
У тихій місцині Великоберезнянщини, де не чутно шуму машин, напередодні Дня Захисника України, зібрались школярі Розтоцько-Пастільської ЗОШ І-ІІ ступенів, щоб позмагатись у спритності, точності, таланті та інтелекті – відбувся шкільний етап Всеукраїнської гри «Сокіл»(«Джура»).
 Участь у ній взяли  учні  1-9 класів. Метою цієї гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості. головною метою якої є активізація роботи з відродження козацтва й розвитку історичних, культурних і патріотичних традицій українського народу, виховання юних патріотів на засадах гідності та високої самосвідомості.
Директор школи урочисто відкрив гру.
Гра складалася з таких конкурсів: «Ватра», «Відун», «Впоряд», «Смуга перешкод" та «Перетягування линви». Рої  продемонстрували свої знання і вміння із стройової підготовки та виконання маршових патріотичних пісень козацької тематики, змагалися у знаннях з історії, удосконалювали навички орієнтування на місцевості та таборування.
Ройові вигуки та пісні лунали далеко за межі “табору”, сповіщаючи про те, що саме тут буде обрано найзавзятіших козаків.
Особливо привернув увагу конкурс перетягування линви. Всім дуже сподобалась гра, вона принесла радість і задоволення від спілкування, перевірки своїх можливостей, умінь і знань.
Проводячи таку гру, ми нагадали собі про героїчне минуле нашої країни, про те, що нам є чим пишатися. Україна – один із найяскравіших прикладів того, що український народ є незламним і волелюбним, що він ніколи не схилить голову перед ворогом.
Закриття гри відбулося під урочите виконання «Гімну націоналістів»
Джури  показали  справжню  козацьку    виправку  та патріотизм. Школа може пишатися ними.
Вітаємо УЧАСНИКІВ!




















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Стоп Булінг